Начало » Приложения.

Приложения.

Предлагаме разнообразни приложения за Вашата реклама.

Необходими са няколко основни качества, за да бъдем професионалисти в работата си, а именно - опит, коректност, енергия и постоянно развиване на възможностите. Ние притежаваме тези качества, защото екипът ни е от хора, имащи богат опит в изпълнението на разнообразни приложения. Нашата цел е заедно с Вас да намерим най-доброто решение за осъществяване на  идеите Ви. Благодарение именно на доброто познаване на технологиите и възможностите на производството си, ние можем да създадем необикновен облик на всеки един проект. За нас всяко изпълнение е възможност да докажем  своя опит и експертност, като по този начин печелим дългогодишни партньори.

 

Стикери

Печат на стикери за Вашата реклама. Бели, прозрачни, автомобилни, подови, цветни, изрязани по нестандартни форми, ламинирани – всички те ще бъдат изработени от нас за Вас.

Външна реклама

Като започнем от стандартните бордове тип Пиза, минем през нестандартните конструкции, покривни и фасадни реклами

Tърговски и изложбени площи

Интериорни решения

Можем да ви предложим всякакви решения за обновяването на интериора вкъщи, офиса, вилата или търговския обект.

Транспортна реклама

Коли, бусове, камиони, автобуси, трамваи, маршрутни таксита, мотори и други. Брандирането на фирмения автопарк…

Декори и макети

Двуизмерни или триизмерни декори и макети, букви, бутафорни обекти и сценично оформление в театъра, киното, телевизията, панаирни изложения, преградни стени с декорация и много други.

Нестандартни решения

Търсенето на нестандартен и отличителен вид е все по-често срещано решение при изготвянето на рекламни и маркетингови кампании