Начало » Приложения.

Приложения.

Предлагаме разнообразни приложения за Вашата реклама.

Необходими са няколко основни качества, за да бъдем професионалисти в работата си, а именно - опит, коректност, енергия и постоянно развиване на възможностите. Ние притежаваме тези качества, защото екипът ни е от хора, имащи богат опит в изпълнението на разнообразни приложения. Нашата цел е заедно с Вас да намерим най-доброто решение за осъществяване на  идеите Ви. Благодарение именно на доброто познаване на технологиите и възможностите на производството си, ние можем да създадем необикновен облик на всеки един проект. За нас всяко изпълнение е възможност да докажем  своя опит и експертност, като по този начин печелим дългогодишни партньори.

 

Стикери

Печат на стикери за Вашата реклама. Бели, прозрачни, автомобилни, подови, цветни, изрязани по нестандартни форми, ламинирани – всички те ще бъдат изработени от нас за Вас.

Външна реклама

Като започнем от стандартните бордове тип Пиза, минем през нестандартните конструкции, покривни и фасадни реклами

Tърговски и изложбени площи

Изработка и оформление на изложбени площи, щандове, магазини

Интериорни решения

Можем да ви предложим всякакви решения за обновяването на интериора вкъщи, офиса, вилата или търговския обект.

Транспортна реклама

Коли, бусове, камиони, автобуси, трамваи, маршрутни таксита, мотори и други. Брандирането на фирмения автопарк…

Декори и макети

Двуизмерни или триизмерни декори и макети, букви, бутафорни обекти и сценично оформление в театъра, киното, телевизията, панаирни изложения, преградни стени с декорация и много други.

Нестандартни решения

Търсенето на нестандартен и отличителен вид е все по-често срещано решение при изготвянето на рекламни и маркетингови кампании