Начало » Приложения » Интериорни решения
Детска стая Стикер за врата Печат и монтаж на фото тапет Интериорни решения интериорно решение с печат върху фолио Интериорен дизайн интериорно решение с фолиа интериорно решение с фолиа Атиа принт парти Атиа принт парти интериорен дизайн

Интериорни решения

Създайте уют и придайте свежест на Вашите помещения. 

Използвайте смело разнообразни интериорни решения,за да обновите Вашата къща, офис, вила или търговски обект. Независимо дали искате фототапет, пердета в същия десен като тапетите, стикер за стена, нови вратички с цветя за кухненските шкафове или любимата картина – ние можем да направим това и още много друго.

Преградни стени с декорация, печат върху мокет, арт пана, паравани, светещи елементи, архитектурни детайли от стиропор – колони, украси, перила, парапети, завършващи елементи, декорации за стени и таван.

Възползвайте се от нашите арт предложения, като изберете отпечатване върху канаваца и опъването й на подрамка или директен печат върху опънато вече арт пано.

Декорацията на интериора е свързана със съчетаването на смели идеи и интересни материали, за които можете да използвате нашите налични технологии и услуги. Заповядайте в офиса на Атиа Принт за да обменим идеи, предложения и да Ви запознаем с реализирани от нас проекти. Ще се постараем да Ви осигурим и различни мостри материали.