Начало » Приложения » Нестандартни решения
3D object, ESP hand made painted, нестандартни решениия direct print Agfa Anapurna 3D forms , floor graphics, vinyl prints Печат на ветроходно платно брандиране на търговски обект Двуизмерни надписи за фасади и офиси Винил занитен на рамка брандиране на търговски обект брандиране на търговски обект Двуизмерни и триизмерни обемни декори за фасади и офиси double side prints nonstandart hp vivid color backlit film with glossy laminate, printed on HP Z6100ps floor graphics 3M crystal clear

Нестандартни решения

Търсенето на нестандартни решения и отличителен вид е все по-често срещано решение при изготвянето на рекламни и маркетингови кампании.

Съпоставена със стандартните методи за реклама, нестандартната дава гаранция за по-голяма ефективност и по-високи резултати. Възможностите са на практика безгранични при реализирането на креативни идеи дори и за проекти с малък бюджет.

Да се отличиш от другите с нетрадиционо решение дава многобройни предимства на рекламната и маркетингова комуникация, като отличава продукта или услугата и прави връзката между съзнанието на потребителя и посланието на рекламодателя по-кратка в днешния затрупан от рекламни послания пазар.

Създаването и изработването на нестандартни рекламни приложения изисква наличието на идеи, познания и на голям набор от технически възможности, медии, машини, принтери и опитен персонал. Благодарение на прецизността на нашия екип и голямата вариация от услуги които предлагаме, можем да твърдим, че сме натрупали богат опит в изпълнението на нестандартни решения.

Комбинирането на няколко технологии, ни позволява да проектираме и изпълняваме нестандартни и специфични приложения за реклама и цялостни решения за вашият бизнес, изложения, офис събития, семинари, презентации и др.