Начало » Приложения » Транспортна реклама
Печат и монтаж с автомобилно фолио върху камион - ПТС. Цялостно брандиране печат и монтаж на транспортни средства, камиони цялостно брандиране на бус - лява страна цялостно брандиране на бус брандиране на фирмен автопарк от Атиа Принт брандиране на коли от Атиа Принт брандиране на коли от Атиа Принт Брандиране на камиони от Атиа Принт брандиране на автопарк от Атиа Принт брандиране на коли от Атиа Принт Транспортна реклама брандиране на бусове от Атиа Принт брандиране на бусове от Атиа Принт брандиране на коли от Атиа Принт брандиране на камиони от Атиа Принт cast foil 3M IJ170 цялостно брандиране на бус -дясна страна The beast. Печат и брандиране на бус. Атиа Принт. цялостно брандиране на бус -дясна страна цялостно брандиране на бус - лява страна цялостно брандиране на бус цялостно брандиране на бус цялостно брандиране на бус

Транспортна реклама

Рекламирайте бизнеса си в движение!

Транспортна реклама за Вашето превозно средство! Коли, бусове, камиони, автобуси, трамваи, маршрутни таксита, мотори и други. Брандирането на фирмения автопарк е не само ефектно и красиво, но е и една добра инвестиция – рекламирате своята марка докато вършите ежедневната си работа!

Възможни са различни комбинации от материали за изпълнението на вашите проекти. Транспортното средство може да бъде облепено както цялостно, така и частично, с отпечатано или цветно плотирано фолио, а защо не и с двете.

Ние ще направим необходимите измервания на колите и напасването на проекта към тях. Ще ви консултираме и за най-подходящите материали. Само така ще получите гаранция за добър и траен резултат.

Разбира се, не трябва да забравяме, че освен правилния избор на материали, от решаващо значение за дълготрайността на облепването е качествения монтаж на стикерите.