Начало » Услуги

Услуги

Ние знаем какво е необходимо, за да бъдеш истински добър в това, което правиш всеки ден. По този начин дейността ни носи удоволствие не само на хората в компанията, но и на клиентите, които остават доволни от своя избор.

Услугите, които предлагаме отговарят на всички нужди на печатния рекламен пазар. Голяма част от тях намират приложение в интериора, строителството, театъра, киното и дори в промишлеността.

Нашата работа е фокусирана в комплексното обслужване. Идейни проекти, дизайн, предпечат, дигитален печат, метални конструкции, допълнителна обработка, монтажи и много други.

Затвореният ни цикъл на производство е оптимално решение за всеки клиент, тъй като не се налага да  търси  изпълнители, които да довършат поръчката. Така пестим от Вашето време и премахваме риска от несъответствия и най-вече нежелани резултати при обработката на започната вече поръчка.

Предлаганите от нас услуги  отговорят на изискванията за качество и професионализъм  и ще можете успешно да се представите пред клиентите си.  

Заповядайте в офиса на Атиа Принт, за да Ви запознаем с възможностите на компанията, натрупаният опит, разработки и услуги, които можем да предложим за Вас.

 

Печат върху винил

Атиа Принт извършва печат върху винил по УВ технология на 5 метров принтер. Разполагаме с разнообразни промазани и ламинирани винили с дебелини над 440гр.

Дигитален печат

дигитален печат -разполагаме с мастиленоструйни, UV и латексови дигитални машини за печат с ширина от 150 сm до 500 сm, както и множество печатни медии.

Дизайн и предпечат

Опитът в изпълнението на различни рекламни стратегии и перфектното владеене на разнообразни продукти и технологии

Печат върху плоскости

Печат върху плоскости с дигитални широкоформатни принтери до дебелина 7 сm. Разполагаме с технологии, които позволяват печат както на различни видове PMMA, PVC, PC и PETП плоскости

Надписи и графики с цветни фолиа

Надписи и графики с цветни фолиа – разполагаме с широка цветова гама от PVC фолиа с разнообразно приложение, чиято устойчивост на всякакви климатични…

Обемно рязане

Обемно рязане – атрактивен и неповторим похват за Вашата реклама. Излезте от ограниченията на печатната медия и дайте на рекламата си обем. Идеите Ви се превръщат в предмети, цветя, обемни фигури и надписи.

Конструкции

Предлагаме проектиране, визуализация и производство на метални конструкции за външна и вътрешна реклама – тенти

Довършителни операции

За завършения вид на вашата поръчка не е достатъчен само печат. След като тя бъде свалена от машините, попада в ръцете на…

Монтажи

Екипът ни от монтажисти се състои от професионалисти, които използват умело богатия си опит.

Рязане по контур

Рязане по контур с универсалният рутер Kongsberg XN44 с който разполагаме в Атиа Принт. Рязане, форматиране и биговане на разнообразни медии и плоскости. Рутера използва i-cut Vision Pro технология.