Начало » Услуги » Монтажи
монтажи
монтажи

Монтажи

Монтажи.

Извършването на монтажи е поверено на екип от професионалисти, които използват умело богатия си опит, за да монтират или демонтират вашата реклама. Изпълнението му е отговорен и деликатен процес, с който те се справят прецизно, спазвайки всички изисквания и стандарти. В Атиа Принт разполагаме с ноу-хау, необходимите технически пособия, богат опит и мобилност за бърз и качествен монтаж. Ние можем да предложим различни решения, съобразени с условията и типа конструкция, включително на труднодостъпни места.

Апликиране.

Облепването и апликирането на различни видове фолиа и хартии е сложна и прецизна процедура, която изисква не само технически опит, но и познаване на различните материали и техните спецификации. Правилният монтаж е от решаващо значение за дълготрайността на облепването и качествения монтаж на стикерите. Макети, конструкции, стени, тавани, дори и осветителни тела – всичко, което има подходящата за целта повърхност, ще бъде облепено от нашия екип.

В Атиа Принт извършваме и монтажи върху автомобили, като имаме собствено обособено помещение. Tо ни позволява да работим целогодишно,покривайки температурните изисквания за монтаж.

За изпълнението на всеки монтаж, предварително ще съгласуваме с Вас проектите и сроковете.