Начало » Услуги » Печат върху плоскости
Печат върху плоскости

Печат върху плоскости

Печат върху плоскости

Разполагаме с технологии, които позволяват печат върху плоскости с дебелина до 7 см, както на различни видове PMMA, PVC, PC и PET плоскости, така и върху по нетрадиционни материали за печат,като стъкло, дърво, фурнир, паркет, балатум, мокет, плоскости за окачен таван, метални листове, мукава, картон, корк и много други. 

Технологии.

Атиа Принт разполага с няколко различни широкоформатни печатни машини, което ни позволява по-голяма гъвкавост при печата и по-кратки срокове в производството. Принтерите, с които извършваме печат върху плоскости имат своите технически специфики и максимални размери на печат. Машините печатат и с бял цвят, който може да бъде поставен като подложка или като запечатка. Ако срещнете трудности при подготовката на Вашият файл, не се колебайте да поискате помощ.

Процесът за печат върху плоскости почти винаги е свързан и с довършителни дейности, като обрязване по контур на изображенията. Ние използваме рутер, който притежава оптика и това позволява много прецизно изрязване.

Прочетете още за тази машина :

Рутер

 

* Важно е да знаете, че печатът на плоскости с непредвидими качества носи своите рискове. Стараем се да направим най-доброто всеки път, но въпреки това е възможно плоскостта да бъде похабена. В този случай Атиа Принт носи отговорност само в рамките на стойността на печата.