Начало » Услуги » Надписи и графики с цветни фолиа
Надписи и графики отрязани цветни фолиа. Интериорни решения. топло и студено ламиниране

Надписи и графики с цветни фолиа

Разполагаме с широка цветова гама от PVC фолиа с разнообразно приложение, които изрязваме на плотер.

 
Тяхната устойчивост на всякакви климатични условия позволява успешно апликиране на вече изрязаните надписи, лога или изображения. Със съчетаването на различни цветове могат да се реализират интересни и оригинални хрумвания за вътрешни декорации, както и приложения за външна реклама.
 
Ние създаваме надписи и графики с цветни фолиа, които след изрязване се почистват и се полага транспортно фолио. Така те стават лесни за поставяне върху желаното от Вас място. Използваме прозрачно транспортно фолио, което позволява точен монтаж върху желаното място. 

Наличните ни технологии позволяват и обрязване по контур на отпечатани изображения. Вашата идея може да бъде реализирана благодарение на прецизността на професионалния режещ плотер Graphtec FC7000-160. 

Наличните цветни фолиа се разделят по класове и типове в зависимост от тяхното приложение .В офиса на Атиа Принт разполагаме с каталози и технически спецификации на фолиата и оказваме помощ за избор на фолио, и подготовка на файл. Ще ви покажем гланцове, матови, автомобилни, прозрачни медии, които можете да използвате във Вашите проекти.