Начало » Услуги » Надписи и графики с цветни фолиа
Надписи и графики отрязани цветни фолиа. Интериорни решения. топло и студено ламиниране

Надписи и графики с цветни фолиа

Разполагаме с широка цветова гама от PVC фолиа с разнообразно приложение.
 
Тяхната устойчивост на всякакви климатични условия позволява успешно апликиране на вече изрязаните надписи, лога или изображения. Със съчетаването на различни цветове могат да се реализират интересни и оригинални хрумвания за вътрешни декорации, както и приложения за външна реклама.
 
Ние създаваме надписи и графики с цветни фолиа, които след изрязване се почистват и се полага транспортно фолио. Така те стават лесни за поставяне върху желаното от Вас място. Използваме прозрачно транспортно фолио, което позволява точен монтаж върху желаното място. 

Наличните ни технологии позволяват и обрязване по контур на отпечатани изображения. Вашата идея може да бъде реализирана благодарение на прецизността на професионалния режещ плотер Graphtec FC7000-160. 

Наличните цветни фолиа се разделят по класове и типове в зависимост от тяхното приложение .В офиса на Атиа Принт разполагаме с каталози и технически спецификации на фолиата и оказваме помощ за избор на фолио, и подготовка на файл. Ще ви покажем гланцове, матови, автомобилни, прозрачни медии, които можете да използвате във Вашите проекти. 
Ще Ви запознаем със съотве