Начало » Дигитални технологии

Дигитални технологии

Разполагаме с дигитални технологии за печат с ширина от 150 см до 500 см и дължина, ограничена единствено от самата медия.

За да задоволим  изискванията за качество, бързина и сигурност, използваме дигитални технологии, разработени от водещи световни производители като HP, Durst, Agfa, Graphtec, Kongsberg, Seal, Canon и непрекъснато инвестираме в нови. Предлаганите от нас медии за печат са съобразени със съответните технологии и изисквания, като залагаме основно на утвърдени и сертифицирани марки. Всички използвани материали притежават съответните технически характеристики и спецификации. 

За вярно цветовъзпроизвеждане Атиа Принт разполага със собствени измервателни уреди за контрол на цветовете, което  позволява  постигането на коректен цвят в отговор на търсената от нас прецизност. Заповядайте в офиса на Атиа Принт, за да се запознаете с наличните технологии и ще получите мостра от желан от Вас материал.

 

Canon IPF9400

В Атиа Принт работи 12 цветен фото принтер Canon IPF9400 специализиран за висококачествен фото печат.

HP Latex 370

Латексов печат с шестцветният принтер HP Latex 370 с печатаема ширина до 162 см. и скорост над 28кв.м. Принтера притежава и допълнителен праймър, който допълнително заздравява печата. Оригиналните латексови мастила гарантират пъстрота на цвета и резолюция 1200 х 1200 dpi.

HP Scitex XP5500

HP Scitex XP5500 е петметров индустриален принтер с производителност над 300 m²/час. Типовете материали са Coated and Uncoated материали – хартия, меш, винил, текстил, хартия син гръб, материали за банери, синтетична хартия

Anapurna M2540 FB

Директен печат върху плоски материали.

HP Scitex FB6100

Директен печат върху плоски и ролни материали.

Durst Rho 205

Директен печат върху плоски и ролни материали.

Forsstrom TD 500

Forsstrom модел TD 500 – високочестотно заваряване на промазани тъкани. Топлинен шев, тенти,тир платнища, рекламни билбордове и трансперанти, брезенти

T 1300 Medium FoamCutter

T 1300 Medium FoamCutter за изрязване на двуизмерни или триизмерни макети, логотипи, букви и много други.

Seal 62S

SEAL 62S – топло и студено ламиниране, каширане и други.

Seal 6100

Seal Image 6100 Ultra – Топло и студено ламиниране, каширане и други.

Kongsberg XN44

Мултифункционален рутер за производство на мостри, малки серии опаковки, табели, макети и др.

Graphtec FC7000-160

Graphtec FC7000-160 плотер за рязане на PVC фолиа с разнообразно приложение. Рязане по контур на отпечатани изображения.