Начало » Полезно » Автомобилен пакет
цялостно брандиране на бус The beast. Печат и брандиране на бус. Атиа Принт. цялостно брандиране на бус - лява страна брандиране на коли от Атиа Принт Автомобилен пакет брандиране на фирмен автопарк от Атиа Принт брандиране на автопарк от Атиа Принт брандиране на бусове от Атиа Принт брандиране на бусове от Атиа Принт брандиране на коли от Атиа Принт брандиране на коли от Атиа Принт брандиране на коли от Атиа Принт брандиране на камиони от Атиа Принт cast foil 3M IJ170 Брандиране на камиони от Атиа Принт

Автомобилен пакет

Автомобилен пакет за пълноцветно апликиране на транспортни средства

 Фирма Атиа Принт използва  специализиран автомобилен пакет (фолио + ламинат) за апликиране на превозни средства от гамата на 3M, дефиниран и разделен от нас като Висок и Среден клас.

Високият клас автомобилен пакет включва: печат върху специализирано автомобилно фолио и ламиниране с автомобилен ламинат. Пакетът се ползва за апликиране на транспортни средства с големи фалцове и неравности.

 Средният клас автомобилен пакет включва: печат върху полимерно фолио и ламиниране с полимерен ламинат. Този пакет е пригоден за транспортни средства с по-равни повърхности.

Монтаж и гаранции

Фирма Атиа Принт поема 2 години гаранция за продукти изпълнени с висок клас автомобилен пакет и 1 година гаранция за продукти изпълнени със среден клас.

Гаранцията е валидна при спазване на гаранционните условия!

Гаранционни условия       

– транспортните средства не трябва да се мият на пароструйка, четки или силна водна струя, особено по ръбовете на автомобилния пакет;

– гаранцията отпада при вандализъм, форсмажорни обстоятелства, наличие на прах и неподходящи температурни условия в процеса на брандиране или други събития, водещи до нарушаване на целостта на автомобилния пакет;

– гаранцията не важи, ако има неправилно поставен кит  или не добре изпечена боя след извършени ремонтни дейности;

– гаранцията отпада при монтаж на температура извън диапазона 15-30 °C;

Гаранционно обслужване

– при забелязване на проблем (отлепено фолио, надигане или друго) трябва да се свържете с нас,  за да отстраним или поправим проблемния участък;

– при наличието на проблем, гаранционен или не, фирма Атиа Принт поема ангажимент да го отстрани до 5 работни дни;

– гаранционното обслужване се извършва в офиса на фирмата.

Трябва да знаете

– Тъй като автомобилните пакети са с ширини съответно 135 и 150 см, при апликирането им върху транспортни средства са възможни снадки. Тези снадки в общия случай са вертикални, защото автомобилният  пакет се апликира в посока отгоре надолу.

– Някой модели товарни микробуси (Форд Транзит, Мерцедес Спринтер и др.) имат много дълбоки фалцове по затапените “прозорци”. По тези фалцове е възможно да има срезове на автомобилния пакет (и изображението) с цел избягване надигане или отлепване.

– Критични точки също са: около входа на резервоара, по веждите на калниците, по праговете на колата.

– Трябва да имате предвид, че има части на транспортните средства с покритие,  неподходящо за апликиране на фолио. Това най-често са лайсни, брони и декоративни елементи с PVC шагренесто или гладко покритие. Атиа Принт се наема с апликирането на тези части, но не поема гаранция за трайността на фолиото върху тях.

– При апликирането на автомобилния пакет върху стари или ремонтирани/пребоядисвани автомобили, от голямо значение е качеството на извършените ремонтни дейности (кит, изпичане на боя и др.). Ако боята не е изпечена добре е възможно автомобилният пакет да падне заедно с нея.

– При удар на автомобила или повреждане на автомобилния пакет,  е възможно да бъде препечатано и апликирано само повреденото място. В този случай обаче,  съществува опасност цветовете и изображението да не съвпаднат напълно със здравата, по-рано отпечатана и монтирана част.

– Желателно е апликирането на транспортните средства да бъде извършвано на чисто и правилно темперирано място. Предлагаме  апликирането на транспортните средства да става в гаража на фирма Атиа Принт, тъй като разполагаме с необходимите условия за целта. Извършването на монтаж на друго място крие рискове (прах, неподходяща температура или други).

– Апликирането на транспортни средства е труден и бавен процес. Пример: Форд Транзит, дълга база, цялостно облепване – 2 работни дни. Моля, взимайте под внимание това при планиране на апликирането.