Начало » Полезно » Пътят на поръчката
Пътят на поръчката
Пътят на поръчката

Пътят на поръчката

Пътят на поръчката, или как Вашият проект се превръща в готов продукт!

Търговски отдел

Заедно с Вас, търговският екип на Атиа Принт ще намери най-доброто решение за осъществяване на идеите Ви. Ще Ви разясни всички процеси и начини за изготвяне на една реклама. Ще Ви предложи най-икономичния и ценово ефективен начин за реализация на Вашите проекти, съобразно бюджета Ви.  

Познавайки технологиите и възможностите на нашето производство и съобразявайки се с Вашите изисквания, търговците ще създават уникален и неповторим облик на Вашата реклама. Ясно и коректно ще ценообразуват и оферират всяка Ваша поръчка и ще са на разположение да отговорят на всеки Ваш въпрос.

Печатна база

Разполагаме с дигитални машини за печат с ширина от 150 cм до 500 cм и дължина, ограничена единствено от самата медия. За да задоволим и най-високите изисквания за качество, бързина и сигурност. Работим с технологии, разработени от водещи световни производители като  HP, Agfa graphic, Durst, Canon и непрекъснато инвестираме в нови.

Наред със стандартния печат върху материали като винил, винилна мрежа, ПВЦ фолио, перфо-фолио, плат за знамена, канаваца, беклит, хартия и други можем  да Ви предложим и директен печат върху плоскости.

За вярно цветовъзпроизвеждане използваме собствена дигитална система за управление на цветовете и профилиране. Така постигаме максимално съответствие между цвета от монитора и отпачатъка.

Конструкции

Напълно затвореният цикъл за производство – проектиране, визуализация, металообработване, прахово боядисване, рязане на PVC, алуминий, плексиглас, мед, неръждаеми материали и професионализмът на екипа от специалисти в Атиа Принт, отговорят на нуждите на всеки клиент.

Обемен плотер

Изрязване на 2D/3D форми. Плотерът има възможност да изрязва триизмерни макети с произволна форма – ограничава само Вашето въображение.

Довършителни операции

За завършения вид на Вашата поръчка не е достатъчен само печат. След като бъде свалена от машините , тя попада в ръцете на екип, който се грижи за всички довършителни операции от производствения процес. А именно шиене, капси, каширане, изрязване, лепене, монтиране, рамкиране, топло и студено ламиниране и всичко необходимо до получаването на готов продукт.

Монтаж и демонтаж

Екипът от монтажисти в Атиа Принт се състои от професионалисти, които използват умело богатия си опит, за да монтират или демонтират Вашата реклама. Извършването на монтаж е отговорен и деликатен процес, с който те се правят прецизно, спазвайки всички изисквания и стандарти.

В Атиа Принт разполагаме с необходимите технически пособия, ноу-хау,  богат опит и мобилност за бърз и качествен монтаж. Ние можем да предложим различни решения, съобразени с условията и типа конструкция, включително на труднодостъпни места. С осигуряването на професионален монтаж отговаряме на потребността за комплексно обслужване и завършен рекламен продукт.